Resultats de la cerca
Explorem la platja
Visita guiada + taller experimental a l'Aquàrium de Barcelona. Observar, manipular, experimentar, deduir… taller experimental perquè l'alumnat descobreixi alguns dels aspectes de la biologia marina.Audició Musical a l'Aula: FLAUTES D'ARREU
NOMÉS PER ESPAIS EXTERIORS Audició didàctica a l'aula sobre flautes de tot tipus i d'arreu. Veurem i escoltarem flautes de bec, travesseres, oblíqües, globul.lars, gegants, sense forats, dobles, etc.Formació al Professorat
Dirigit a Docents que vulguin estar actualitzats en noves eines i metodologies educacionals per a la difusió de la ciència i la tecnologia.Petons i moixaines
Contes pensats per als més menuts, Històries quotidianes amb titelles, objectes i cançons per a començar a gaudir dels contes i les històries des de ben petits.DIGITALITZAR L'ENTORN ESCOLAR. EINES I HABILITATS
Van arribar les videoconferències, entorns virtuals, formació online, continguts en el núvol… El teu equip és hàbil en aquests entorns? Saben treballar digitalment?Follet Fesolet
Un misteriós ésser viu entre nosaltres, aquest antic habitant de la Fageda ens ensenyarà un munt de llegendes i d’històries de la zona volcànica a través de les seves vivències.Decorem rajoles: taller de trepa.
Visita L'Enrajolada - Casa Museu Santacana, i decora la teva rajola seguint l'antiga tècnica de la trepa. Descobreix l'origen de la decoració ceràmica participant en una petita representació teatral.El lleó no em fa por! Fem una màscara amb pell
Programa d’activitats entorn de l’univers de la pell, de l’aigua i del barri del Rec, i també dels elements patrimonials dinamitzats des del Museu: l’adoberia de Cal Granotes,Visita guiada al Castell de Les Sitges
Endinsa't en la història del Castell de Les Sitges i coneix des de dins la història de les fortaleses defensives que van protegir un dels territoris fronterers més importants; La Segarra.La Laura i en Joan treuen tot el suc a la recerca (tecnologia dels aliments)
Aplicant el mètode científic descobrim què contenen alguns dels aliments que mengem. Analitzem els nutrients de mostres de suc i pernil i desvelem la importància de mirar les etiquetes dels aliments.Mostrant 91-100 de 2.104 elements.