Resultats de la cerca
La Reproducíó a Can Pidelaserra
Diferenciació d´ovipars i vivipars en una granja, passejada i recollida del material per la realizació d´un niu per colocar els ous que em trobat perduts..Cada infant s´endurà el seu bonic niu.Anellament científic d’ocells a la Bòbila
De la mà d’un anellador professional, observarem com es realitza aquest mètode d’estudi que ens permet estudiar els ocells de prop i descobrir millor com són, què fan i què necessiten per viure.CONEIXEM ELS PROFESSIONALS DE L'ARTESANIA
L'artesania està vivint un moment actual de revalorització. Parlem i coneixem amb els professionals del Poble Espanyol, Punt d'interès Artesanal de Catalunya.Deconstruïm el punt de vista. Identificar el racisme en les imatges
Descobrirem el punt de vista racista que s'amaga a les imatges que sovint es difonen als mitjans de comunicació.La construcció del Castell
En la realització del taller, els infants es podran endinsar en la descoberta de les tècniques constructives de l’època medieval.Ruta Verdaguer a la ciutat de Vic
La ruta per la ciutat de Vic, que transcorre per diversos punts de l'època d'estudiant i la vida en torn dels cercles intel·lectuals de Jacint VerdaguerRomànic i Gòtic per a la Generació Z
Visita guiada al Museu d'Art i a la Catedral de Girona, descobrint què va significar l'estil Romànic i el Gòtic, però sobretot com encara són presents en el món actual i establint-hi relacions.MÓN SANT BENET: Setciències a la cuina
Experiències científiques i creativitat a la cuinaLes abelles a l'escola. Dolçes Xerrades a les Escoles
Les visites als centres educatius són xerrades interactives on els més petits aprendran com treballen els abellaires i les abelles.La Laura i en Joan treuen tot el suc a la recerca (tecnologia dels aliments)
Aplicant el mètode científic descobrim què contenen alguns dels aliments que mengem. Analitzem els nutrients de mostres de suc i pernil i desvelem la importància de mirar les etiquetes dels aliments.Mostrant 21-30 de 2.105 elements.