Resultats de la cerca
Arqueòlegs: a la recerca del passat!
Convertim-nos en autèntics arqueòlegs per a descobrir les eines, tècniques de treball i els secrets d'aquesta disciplina científica, i la seva importància en l'estudi del passatEscola de Formació Online i Presencial per professors, alumnes i AMPA
Escola de formació online i presencial amb homologacions privades i de la Generalitat de CatalunyaSerrallonga i el fet bandoler
Camí de La Sala, casa natal del més gran dels bandolers, descobrireu com el context històric de l'època, va ser clau per al sorgiment del bandolerisme. En arribar a la casa, us explicarem la llegenda.Visites per a grups i centres educatius a Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull. A càrrec d’Albert Gironès, Eva Paià i Marina Ribot Pallicer
El MACBA ofereix la possibilitat de visitar l’exposició Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull amb l’acompanyament d'artistes i investigadores.Residus: què hi ha després del contenidor?
Aquesta activitat a l'aula està basada en el cicle dels recursos i residus.Sincrotró ALBA - visites virtuals i presencials
El Sincrotró ALBA organitza visites guiades gratuïtes per conèixer com és aquesta infraestructura científica. Es pot fer la visita venint a la instal·lació o bé a través d'una videotrucada.Ruta en bicicleta per la floració dels arbres fruiters
Espectacular ruta en bici. Molt senzilla i apta per a tothom. Això sí: només disponible sobre el mes de març que és quan els presseguers comencen a florir. Per les poblacions d'Aitona o Benissanet.Visita al Museu de les Mines de Cercs
Un tren miner introdueix els visitants a l'interior de la mina Sant Romà. El recorregut, que consta de 450 metres dins la galeria, ens fa reviure al lloc original com era el treball dins la mina.Un punt de llibre de pell decorat amb la tècnica Zentangle
Programa d’activitats entorn de l’univers de la pell, de l’aigua i del barri del Rec, i també dels elements patrimonials dinamitzats des del Museu: l’adoberia de Cal Granotes.Tast d’aigua
Coneixerem a partir d’un tast científic, les propietats de l’aigua, i com de diferent pot resultar segons el seu origen i mineralització.Mostrant 41-50 de 2.122 elements.