Resultats de la cerca
Contacontes escenificats
Quan era petit va tenir una pena molt gran: la seva àvia es va oblidar de tots els contes que sabia i en sabia molts. Va anar per tot arreu a demanar que li expliquessin tots els contes.CONCURS JOVES I MOBILITAT - 17a EDICIÓ - CURS 2023-2024
El concurs vol contribuir a la reflexió dels adolescents envers la mobilitat entesa com un sistema social de convivència i responsabilitat, amb diversitat de modes i d’usos.I què em fem d'un fòssil?
Visita-taller per conèixer la feina que es fa amb els fòssils, des que es troben al camp fins que es guarden als magatzems o es posen en una vitrinaCOLÒNIES ESCOLARS: GAMIFICACIÓ LA CONQUESTA DEL TRON
Els alumnes hauran d’aconseguir arribar a ser reis, l’estament més privilegiat de la societat, coneixent les característiques de la societat medieval.Taller a l'aula Xarxes tròfiques
Conceptes com: productor primari, consumidor primari, consumidor secundari, consumidor terciari, depredador, etc. Xarxa tròfica. Equilibri alimentari que hi ha entre les diferents espècies.Itinerari: Vida i miracles de Castelló d'Empúries
Conèixer l’Ecomuseu-Farinera i la Basílica de Castelló d’Empúries. Aprendre com es fa farina de forma industrial. Descobrir la història de Castelló d’Empúries.Explorem la platja
Visita guiada + taller experimental a l'Aquàrium de Barcelona. Observar, manipular, experimentar, deduir… taller experimental perquè l'alumnat descobreixi alguns dels aspectes de la biologia marina.Teamlònies, jocs cooperatius a Poblet
És un dels 5 eixos temàtics que té la finca La Capella, Poblet. On haurem de superar diferents reptes i viurem milers d'aventures!Taller de transparències i visita guiada a la Cripa Gaudí
L'objectiu del taller és que els alumnes interpretin el llenguatge de la llum imitant la tècnica dels vitralls que trobarem a la Cripta.Paquet Ambiental. Visita al Parc dels Aiguamolls+Ecomuseu-Farinera
Una nova manera per conèixer les espècies animals i vegetals més característiques dels Aiguamolls de l'Empordà i descobrir una fàbrica de farines de finals del s. XIX i principis del s. XX.Mostrant 61-70 de 2.121 elements.