Resultats de la cerca
Taller: Som el què mengem?
Taller monitorizat on es treballa per grups diversos conceptes sobre l’alimentació diària: el menú, els grups d’aliments, la piràmide d’aliments, les racions, la dieta mediterrània, etc.La petjada ecològica dels aliments: Cap a una alimentació de temporada i proximitat!
Taller sobre la petjada ecològica els aliments i la sostenibilitat, en què es mostra la importància dels aliments de temporada i proximitat.Què hi ha al darrere dels aliments que mengem?
Aquesta activitat pot realitzar-se com a taller a l'aula o com a part d'una activitat a la Finca on es realitzaran altres tasques relacionades directament amb la producció ecològica de les hortalissesFem pa! De la llavor a la boca
La primera sessió es realitza a Can Monmany: racons pràctics de les diferents parts del cicle del blat. La segona es realitza al centre escolar: descoberta de cereals (mòlta i elaboració de pa).MÓN SANT BENET: Entrepans extravagants
Conscienciar sobre la importància dels hàbits saludables. Aproximar-nos a la cuinaEn què consisteix l'alimentació sostenible?
L'alumnat aprendrà en què consisteix l'alimentació sostenible, els seus principis i què es pot fer per adoptar-la, per elaborar després un menú d'acord amb aquests valors.Taller: El pa, de l’obrador a la taula
Al final del taller cada alumne dóna forma a un pa que es cou en un forn i que es pot emportar a casa per degustar-lo amb la família.Mostrant 41-47 de 47 elements.