CERCA:

CERCA AVANÇADA:

Mesos:

Preu:

Durada:

Diversitats funcionals:

Lloc de realització:

Neteja

RESULTATS DE LA CERCA

Total resultats: 2842

«Quin viatge! Història de la música moderna» Cia. Taller de Musics

En clau d’humor i en un to distès tindreu l’oportunitat de conèixer la història de la música popular del s. XX de la mà de quatre músics a l'escenari i una videoprojecció d'allò més curiosa.

En busca del tresor

Explicació de la història del tresor perdut i del desenvolupament de l’activitat Recorregut per grups Descoberta del tresor (un per a cada nen/a) i del seu missatge

Viure a Tàrraco

Com era l’antiga ciutat de Tàrraco? Quins monuments es conserven? Qui hi vivia?

Carnestoltes a Can Pidelaserra

A Can Pidelaserra. busquem entre les gallines, allà trobarem els ous, farem una truita gegant. Després d´un taller de maquillatge, dins el Bosc trobarem el Rei Carnestoltes, festa i xerinola per tots.

JOC DE PISTES EL DRAC DEL PARK GÜELL

Si vols conèixer el Park de Güell de forma diferent, aprendre coses sobre la seva història i descobrir detalls que no coneixies, apunta't a aquest gimcana cultural!!!

VIDA, VIDA PER TOT ARREU!

Activitat manipulativa per a conèixer com funciona el sistema de classificació dels organismes vius, usant restes orgàniques provinents d'entorns terrestres o marins.

Teatre fòrum La Perruca

Teatre fòrum infantil i familiar sobre transexualitat, on el públic pujarà a l'escenari a canviar allò que trobi injust

Descobrim la natura tot jugant

Envoltats de boscos i camps, farem jocs relacionats amb els animals i les plantes que ens envolten.

Descobreix l’origen de la vinya!

Un passeig en un entorn privilegiat de vinyes i oliveres per conèixer les darreres investigacions efectuades al bressol de la vitivinicultura al Penedès, de la mà d’un dels arqueòlegs de l’equip d’inv

Promotors de salut en cascada

Taller per transmetre els coneixements i dotar els alumnes de les eines adequades perquè esdevinguin promotors de salut dins l'escola. Conèixer la relació entre hàbits de salut i aspectes culturals.