CERCA:

CERCA AVANÇADA:

Mesos:

Preu:

Durada:

Diversitats funcionals:

Lloc de realització:

Neteja

RESULTATS DE LA CERCA

Total resultats: 2778

Robòtica Educativa en horari lectiu a escoles

Mitjançant el muntatge de robots, fomentem l'aprenentatge actiu i motivador, el treball en equip i el pensament científic.

El Poblenou, motor industrial de Barcelona

Per què Barcelona fou la primera gran ciutat fabril del sud d’Europa? Com el Poblenou esdevingué el gran districte industrial de Barcelona? Veurem com ha canviat aquest barri de la ciutat

Taller d’Oli sobre tela

Visita l'exposició permanent "Muxart. Color i Composició" i aprén a observar i analitzar una obra d'art. Converteix-te en artista experimentant la tècnica de l'oli sobre tela.

Un dofí a la platja!

Visita guiada i taller per conèixer la biologia dels dofins i les amenaces del medi marí, a través d'una activitat de simulació del rescat d'un dofí

La química i el color

Farem un petit recorregut històric per la ciència dels colors, els seus invents i personatges científics. Anirem al laboratori de colors del taller per conèixer quin és l’utillatge i les substàncies necessàries per elaborar un colorant tèxtil. Experimentarem amb els colorants i analitzarem i valorarem els resultats obtinguts. Descobrirem altres aplicacions com són l’alimentació i […]

DENTS NETES, SÍ!!!

Mantenir les dents sanes és la nostre responsabilitat!!!!

Visita al Museu de les Mines de Cercs

Un tren miner introdueix els visitants a l'interior de la mina Sant Romà. El recorregut, que consta de 450 metres dins la galeria, ens fa reviure al lloc original com era el treball dins la mina.

Xerrada “L’Índia rural i el projecte de la FVF”

Les xerrades aproximen la realitat de l'Índia rural a l'alumnat de manera que puguin construir-se una imatge de l'Índia dins d'una visió intercultural.

LES MÚSIQUES DEL MÓN

La veu, amb les seves immenses possibilitats sonores, serà la protagonista d'aquest espectacle. Un espectacle dissenyat pel Palau de la Música Catalana.

Cinema i debat: Covards

A través del documental i d'un posterior debat amb una persona experta en el tema, l'activitat fomenta la capacitat crítica de l'alumnat sobre la desigualtat de gènere.