CERCA:

CERCA AVANÇADA:

Mesos:

Preu:

Durada:

Diversitats funcionals:

Lloc de realització:

Neteja

RESULTATS DE LA CERCA

Total resultats: 7

Resultats de entitat FAADA, Fundació per a l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals


CURS DE FORMACIÓ EN EDUCACIÓ HUMANITÀRIA: DRETS HUMANS, ÈTICA AMBIENTAL I PROTECCIÓ ANIMAL

Formació innovadora per a treballar de manera transversal els drets humans, el medi ambient i la defensa dels altres animals a partir de l’empatia. Inclou un programa d’d’aplicació a l’aula.

ApS TEMÀTIQUES DE RESPECTE ALS ANIMALS

Col·laboració entre el centres d'ensenyament i l'entitats per a desenvolupar un servei que aporta beneficis ambdues parts.

LA MALETA DE LA KAYRA I EN MALIK

Entre tot el grup compartim coneixements envers la cura dels gats i gossos i aprenem a responsabilitzar-nos dels nostres companys animals respectant la seva naturalesa i la convivència ciutadana.

CINEFÒRUM: “EMPATIA”

Amb la dinàmica del cinefòrum obrirem un debat sobre com els nostres hàbits de consum determinen la vida dels altres animals, del medi ambient i dels éssers humans.

ALIMENTACIÓ SOSTENIBLE I CUINA VEGANA

Coneguem l'alimentació sostenible i aprenguem a cuinar només amb vegetals sense perjudicar els altres animals.

APRENEM A CUINAR NOMÉS AMB VEGETALS

El taller ensenya d'una manera pràctica noves formes, fàcils, saboroses, nutritives, saludables i ètiques de cuinar només amb vegetals sense perjudicar els altres animals.

COM TRACTEM ELS ALTRES ANIMALS?

Amb aquest taller els infants s'apropen a la realitat que viuen els altres animals quan són utilitzats com a objectes. Mitjançant una metodologia activo-participativa els infants treballen l'empatia.