CERCA:

CERCA AVANÇADA:

Mesos:

Preu:

Durada:

Diversitats funcionals:

Lloc de realització:

Neteja

RESULTATS DE LA CERCA

Total resultats: 12

Resultats de entitat Khan Cartrö Factoria Artística


La Cuina dels Ritmes

Taller de Percussió en el que jugarem amb un munt d'estriments de cuina. Sí. ho heu llegit bé, estriments, que no és cap altra cosa que estris de cuina utilitzats com a instruments per a fer riiiitmes

TALLER DE PERCUSSIÓ AMB EL CAJÓN

Taller molt dinàmic en el que descobrirem com sona i com es toca el Cajón. Aprendrem a col.locar el cos i mans correctament, coordinarem, ens sincronitzarem els uns amb els altres,..i a tocaaaar!!!

PERCUTIM PERCUTAM!!!!

Audició i taller de percussió d' un munt d'instruments de percussió diferents. Una primera part d'audició hipnòtica i divertida d'instruments de percussió i una part de taller dinàmic i engrescador.

Audició Musical Didàctica: EL SENYOR DELS RITMES

Veurem i escoltarem de molt aprop, instruments de percussió de tot tipus, d'arreu. exòtics i curiosos: membranòfons, de fusta, de metall... Cuica, djembe, darbouka, tables, bendir, qarqbs, udú, etc

Audició didàctica a l’aula: UN MÓN D’INSTRUMENTS

Audició divertida i dinàmica sobre instruments ètnics i tradicionals de tot tipus i d'arreu: percussions curiosíssimes, vents exòtics i cordes de terres llunyanes i no tan llunyanes.

Audició Musical a l’Aula: L’HOME DELS VENTS

Audició didàctica a l'aula sobre instruments tradicionals de vent, de tot tipus i d'arreu. Veurem i escoltarem trompes, flautes de bec, travesseres, oblíqües, gegants, sense forats, llengüetes, etc.

Audició Musical a l’Aula: VENTS DEL MÓN

Audició didàctica a l'aula sobre instruments tradicionals de vent, de tot tipus i d'arreu. Veurem i escoltarem trompes, flautes de bec, travesseres, oblíqües, gegants, sense forats, llengüetes, etc.

Espectacle Musical: LES SONOHISTÖRIES D’EN FIL I EN FLUT.

En Fil i en Flut han viatjat i estudiat música en molts indrets i països diferents, llunyans i no tan llunyans. I ens han portat instruments i músiques de tots els llocs on han estat. Us ho perdreu?

Concert / espectacle didàctic: “ELS SIMFONAUTES”

Coneixerem en viu alguns dels instruments més representatius, bonics i especials dels 5 continents a partir de cançons, temes, ritmes, i gags. Sorprenent, divertit, participatiu, interessantíssim....

TALLER DE PERCUSSIÓ DE DJEMBE I DARBUKA

Taller circular en el que aprendrem ritmes i patrons bàsics (Àfrica, Brazil, Turquia...) amb el djembé i la derbuka: com sonen, com es toquen, ritmes i patrons, com tocar en grup, jocs, improsvisació.