CERCA:

CERCA AVANÇADA:

Mesos:

Preu:

Durada:

Diversitats funcionals:

Lloc de realització:

Neteja

RESULTATS DE LA CERCA

Total resultats: 2842

TALLERS DE CIÈNCIES ‘MELQUÍADES’

Tot un repertori de tallers de fenòmens físics diferents, sempre molt participatius i adaptats a cada edat.. Descompte ACTIVITUM!

La Ruta dels Contes de Reus

Descobreix com la literatura et pot dur a fer una visita al Patrimoni de la teva ciutat. Descobreix els millors espais de Reus a través dels contes!

Kit Aula de robòtica

L'accés al material és una de les principals barreres alhora d'iniciar-se en activitats de robòtica educativa. Col·labora amb el teu Punt TIC més proper per a solucionar-ho!

Alimentació a la Draga (Aquesta activitat es combina amb Avui fem de neolítics)

El neolític va ser un moment de grans canvis en l’alimentació, amb la domesticació dels animals i l’inici de l’agricultura, tot i que se segueix convivint amb la cacera i la recol·lecció. Posarem en pràctica la nostra habilitat manual per convertir el blat en farina, a partir d’uns molins de pedra i fer-nos les nostres […]

El joc de modelar

Taller de modelat amb plastilina en què els alumnes valoren la feina de l'escultor i aprenen la metodologia del treball per fer una obra.

Construïm el nostre propi vaixell

– Es visitarà la sala del museu que reprodueix la drassana. S’explicarà com es construïen els vaixells de vela i els diferents oficis implicats: mestre d’aixa, calafat, veler… – A l’aula pedagógica cada alumne farà els seu bot de vent que provarem a la piscina de la terrassa del museu.

Delta de l’Ebre

Gubiana treballa continguts curriculars de diferents assignatures de forma transversal, integral, in situ i fomentant valors de respecte vers el patrimoni cultural i natural

Volcans i Terratrèmols

Demostració d'una maqueta d'un terratrèmol i els alumnes faran una reacció per simular l'erupció d'un volcà

Ràdio Flaixbac al TecnoCampus

Emissió en directe del programa "El matí i la mare que el va parir" des de l'Auditori del TecnoCampus, que estarà obert per a tothom que hi vulgui assistir com a públic.

LA PEDRERA: Escola d’arquitectes

TALLER PLÀSTIC I CREATIU D’ARQUITECTURA