CERCA:

CERCA AVANÇADA:

Mesos:

Preu:

Durada:

Diversitats funcionals:

Lloc de realització:

Neteja

RESULTATS DE LA CERCA

Total resultats: 2832

Taller d’introducció a la robòtica a primària (gratuït)

Proposem una activitat on la programació i la robòtica són eixos transversals d'aprenentatge mentre es treballen altres aspectes com la ciència i el treball en equip.

prova activitum

Balambambú

A wamba balouba BALAMBAMBÚ. Així comença el nou espectacle d’animació de la Pentina, i no us penseu que hi haurà moments més relaxats, no... Rock&Roll, ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més.

CONTORN-ENTORN: UN BOSC BEN ESPECIAL

Contorn-Entorn representa un bosc. Us convidem a endinsar-vos-hi tot utilitzant l’expressió corporal i l’ús dels sentits. tambe en angñes.

Protegim els taurons

Visita guiada i taller per conèixer l'estat de conservació dels taurons

Les pedres secretes del Segre

Taller dinamitzat. Quina forma tenen les pedres del riu? Són totes del mateix color? Per a què les podem utilitzar? Què passa si les rasquem amb un fregall? O si hi passem un imant per sobre?. Tot això i molt més ho descobrireu amb les pedres que s’amaguen al riu Segre

Practica i aprèn

La majoria de les activitats de matemàtiques són generades a l'atzar, l'usuari disposa de tres intents i l'ordinador avalua la resposta.

Construcció de Sòlids Platònics amb Origami

Utilitzant la tècnica de l'Origami modular aprendrem a construir alguns dels cossos geomètrics coneguts com a Sòlids Platònics o poliedres regulars. També oferim l’opció de fer l’activitat en anglès.

DISSENY IMPRESSIÓ 3D

Proposta educativa que permet endinsar-se en el món de la impressió en 3D, conèixer els materials que s’utilitzen, els extrusors que donen forma als materials, saber com funciona la impressió d’edificis o escultures del carrer en 3D, i sobretot, que hem de fer per a que funcioni correctament! Tinker cad, és una eina gratuïta i […]

Etnobotànica a les Gavarres

És una activitat que ens farà fixar en les petites coses i en el coneixement que s'amaga darrera de cada planta.