Activitum: el portal d’activitats escolars de Catalunya

Activitum és una iniciativa sense ànim de lucre impulsada per professionals de l’educació des del convenciment que per tal d’adaptar l’educació als canvis del  nostre temps és imprescindible implicar-hi tots els agents de l’entorn.

El portal és un recurs per a expandir els límits de l’aula a un món més global, obert i interconnectat i oferir als alumnes i als docents propostes innovadores i d’alt valor pedagògic.

L’oferta d’activitats escolars és immensa: teatre, museus, tallers, audicions, jornades, concursos… I els àmbits abracen tots els aspectes de l’educació integral dels alumnes: ciències, llenguatge i comunicació, cultura, salut, mobilitat, art…

Activitum concentra tota aquesta oferta i la classifica creant un catàleg àgil i adaptable que contempla les necessitats actuals dels docents: la transversalitat, recursos per treballar per projectes o assolir competències, adaptabilitat al currículum i facilitats per a la inclusivitat.

Activitum forma part de l’Aliança Educació 360 juntament amb la Diputació de Barcelona, la Fundació Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica.

MENCIONS I PREMIS

Ets professional de l’educació?

Activitum és un punt d’accés únic a l’oferta d’activitats escolars de tota Catalunya, de tos els àmbits, tots els formats i de tots els nivells des d’infantil a cicles formatius i educació especial.

Les activitats que trobaràs al nostre portal són un recurs inestimable per a contextualitzar i aportar significació als conceptes treballats a l’aula. T’ajudarà a activar la motivació intrínseca que tot aprenentatge desperta en els alumnes, a ampliar la seva percepció de la realitat i a crear records perdurables.

A Activitum podràs tafanejar i innovar amb seguretat, perquè el procés de validació de les propostes és meticulós i sempre tindràs accés a la nostra valoració i la d’altres docents. Tu també hi podràs col·laborar donant el teu feedback a les activitats realitzades. La participació de tots farà d’Activitum un recurs fiable i actualitzat.

Tens una proposta educativa per a les escoles?

A Activitum donem més visibilitat al teu projecte i t’oferim recolzament per adaptar-te a les necessitats dels centres escolars. El registre i la publicació d’activitats a Activitum és molt àgil, registrant-te entres en un col·lectiu de més de 600 entitats compromeses amb l’educació.

Amb Activitum tindràs accés a més de 100.000 docents de Catalunya estalviant-te mailing massiu a les escoles i recursos de temps i diners en marketing i publicitat. Cada any presentem el portal Activitum a facultats de formació del professorat i graus d’educació així com a docents en actiu.