colabora

Per a totes aquelles persones que volen que Activitum segueixi sent lliure i gratuït i arribi a més centres educatius, més ciutats i  més països.

Us agrairem que feu el donatiu per transferència bancària:

IBAN ES56 1491 0001 29 3000079889  (Triodos Bank)

Beneficiari: Associació Escola – Entorn, Educant en Societat

Concepte: Donació – nom i cognoms

participa2

Per totes aquelles persones que volen aportar el seu coneixement, temps i experiència en els diferents grups i projectes d’Activitum.

Nom*

Email de contacte*

Detalla breument el teu perfil i experiència, contactarem amb tu de seguida! Moltes gràcies.

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, ACTIVITUM garanteix la no distribució de les dades i la màxima seguretat en el seu emmagatzematge. En concordança amb la normativa actualment vigent en matèria de protecció de dades (LOPD), així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE), l’usuari o client accepta que les dades aportades per mitjà d’aquesta pàgina web siguin incorporades a fitxers titularitat d’ACTIVITUM, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats i l’enviament d’informació pels quals aquest hagi de posar-se en contacte amb l’usuari o client. El titular de les dades té dret d’accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades. Per exercitar aquests drets poden dirigir una petició escrita a info@activitum.cat.