YL USA CAMP

YL USA CAMP és un programa de convivència cultural per a joves i adolescents que es realitza a Estas Units durant el mes de Juliol
Durant 3 setmanes i mitja el participant podrà fer amics, practicar i perfeccionar el seu anglès. Convivint durant 2 setmanes amb una família americana, gaudint d’uns dies de turisme amb el grup i assistir durant una setmana (juntament amb altres joves americans de la seva edat) a un dels campaments de més qualitat que té Young Life als Estats Units. La diversió, convivència i amistats estan garantides!

Tot això en companyia d’un educador/responsable de Young Life que garantirà (des de l’inici del viatge a Barcelona fins a la seva tornada) la qualitat del programa, el control, la seguretat i la diversió de cadascun dels participants.

Al ser Young Life una organització Internacional amb delegació a les ciutats nord-americanes on es durà a terme el projecte, ens permet en tot moment garantir un programa de qualitat i una coordinació d’esforços i recursos que facilitarà una experiència inoblidable per cadascun dels participants i per les famílies que els estaran acollint.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 31/01/22
Fitxa tècnica
16
Tipus d'activitat
Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès