VISITES VIRTUALS A TV3

Visita de manera virtual les instal·lacions de Televisió de Catalunya per descobrir de prop la televisió pública que cada dia arriba amb els seus continguts a milers d'espectadors.
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ofereix la possibilitat de visitar de manera virtual les instal·lacions de Televisió de Catalunya per descobrir de prop la televisió pública que cada dia arriba amb els seus continguts a milers d'espectadors.

A través d'una experiència interactiva en vídeo immersiu, es poden descobrir tots els racons de TV3 explicats pels seus protagonistes. Des del “Polònia” al “Telenotícies”, passant pels secrets de la vestiteca, maquillatge, caracterització, les unitats mòbils o el control de realització. Toni Cruanyes, Queco Novell, Núria Solé, Tomàs Molina o Núria Vilanova, de l'“InfoK”, entre molts d'altres, us acompanyaran en aquesta visita exclusiva.

Aquest nou format de visita, adaptat a la situació actual, permetrà veure des de dins com són i com es treballa als nostres mitjans de comunicació, des de qualsevol lloc on us trobeu.

Les visites les ha de sol·licitar un centre educatiu a partir del cicle superior de primària (5è i 6è).
Es requereix fer una reserva per cada grup/classe que faci la visita.

Què oferim?
VISITA ESTÀNDARD

Adreçada a alumnes a partir de 5è de primària. Aquesta visita té dues modalitats:

amb activitat Kahoot (1 h 15 min)
sense activitat Kahoot (1 h 00 min)
L'activitat Kahoot us convida a jugar a partir d'un qüestionari de preguntes relacionades amb la visita que acabeu de fer.

VISITA AMB LLENGUATGE DE SIGNES

Adreçada a col·lectius amb aquesta necessitat específica.Les visites es podran fer de dilluns a divendres fins el 30 de juny de 2022.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/11/22
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
EE
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Emprenedoria
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català