Visita guiada al Museu del Turisme

Visites guiades al Museu del Turisme de Calella
VISITES GUIADES ESCOLARS

Singularitat del servei
Desenvolupament de les activitats educatives a càrrec d’educadors/es especialitzats i coneixedors dels continguts amb facilitat d’adaptació als diversos nivells i característiques dels grups. L’equip d’educadors/es és qui ha conceptualitzat la proposta educativa.

Projecte educatiu
El projecte educatiu es desenvolupa en el format de visita guiada amb alguns elements visuals i manipulatius de suport per facilitar la comprensió de determinats processos i conceptes al mateix temps que proposem dinàmiques d’interacció grup-col·lecció, grup-educador/a o grup-espai/entorn. Cada activitat s’adapta en continguts i formats a les necessitats i perfils amb l’objectiu de fer conèixer la col·lecció i els espais del Museu amb un format atractiu, lúdic quan s’escaigui i de contingut rigorós.

Contingut de la visita
La visita comentada proposa un passeig a través de la història del turisme, explicant des de les rutes dels primers viatgers i exploradors fins a l’actualitat del sector. A més, a través del recorregut pels diferents espais, el visitant serà partícip d’una aproximació emocional a tot el que el viatge representa pel que fa al descobriment de noves maneres de fer i pensar i l’enriquiment que suposa el fet de viatjar.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 14/06/22
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català