Visita dinamitzada a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona

Visita dinamitzada a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona, on pren el protagonisme la participació i el diàleg
Per què hi ha una necròpolis romana als afores de la ciutat de Tàrraco? Quin record tenim nosaltres dels difunts en el dia a dia? Com eren les creences i rituals en època romana?

La visita dinamitzada al Centre d’Interpretació “El món de la mort a Tàrraco” i a les restes conservades al jaciment de la Necròpolis Paleocristiana posa l’accent en la diversitat social i en la diversitat de creences presents en l’època romana alhora que coneixem com seria un dels barris fora muralla de la ciutat de Tàrraco, on trobem carrers, habitatges i edificis de caràcter productiu.

La visita es complementa amb les restes arqueològiques conservades al Parc Central per entendre la Necròpolis Paleocristiana com a part d’un dels conjunts basilicals més importants de la tardo antiguitat. Un centre de culte i pelegrinatge que dinamitzaren tot aquest barri suburbà.

Per preparar la visita:
- Feu la visita gratuïta per conèixer el Museu i el jaciment. Si la sol·liciteu en fer la reserva de l’activitat us atendrem de forma personalitzada.
- Envieu-nos un correu electrònic o truqueu-nos per explicar-nos com s’integra la visita en la programació de l’aula per tal que puguem orientar l’activitat als vostres interessos i necessitats.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/03/23
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà