Visita dinamitzada a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona

Per què es va trobem una necròpolis romana, en una de les vies d’entrada a la ciutat de Tàrraco? Quines creences tenim del que succeeix després de la mort? Quin record tenim dels difunts en el dia a dia? Com eren les creences i rituals en època romana?

A partir d’una sèrie de preguntes, de la manipulació de reproduccions i de l’observació del jaciment s’articula una visita dinamitzada al Centre d’Interpretació “El món de la mort a Tàrraco” i a les restes conservades al jaciment de la Necròpolis Paleocristiana.

La visita dona a conèixer com seria un dels barris fora muralla de la ciutat de Tàrraco, on trobem carrers, habitatges, estructures industrials, i també restes d’un conjunt funerari molt important que ens permet fer una aproximació a les creences, els rituals i els costums en època romana en relació a la mort alhora que reflexionem sobre els presents en l’actualitat.

Es pot completar el recorregut amb una visita a les restes arqueològiques conservades al Parc Central i que formarien part del conjunt d’aquest barri suburbà.
Visita dinamitzada a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona, on pren el protagonisme la participació i el diàleg
Última actualització: 07/07/21
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't