TALLERS DE MOVIMENT I JOC en família

Relacionar-nos amb el cos com instrument ens ofereix la possibilitat de ballar amb l’espai i el temps i ens regala infinites possibilitats de relació, de comunicació, d’escolta i de descoberta.
Proposta d'1 a 3 anys:

Us proposo moure’ns i jugar en família. Crear un espai de trobada, un espai segur on compartir inquietuds, un espai on floreixin les individualitats dels petits i dels grans.
Ho farem a través de seqüències simples de moviment i partint dels patrons bàsics del desenvolupament motor de l’infant (rodar, reptar, gatejar, caminar, córrer…).
Utilitzarem cançons, jocs tradicionals i improvisacions guiades amb diferents materials no estructurats (peces de fusta, teles, cordes, paper…) per a proporcionar diferents experiències, sempre observant les necessitats autèntiques del moment.

Proposta per a +3 anys:

El cos, l’espai i el moviment com a protagonistes. Ho farem amb diferents propostes de moviment i les seves infinites variants, sempre respectant el desenvolupament motor
dels infants. Una oportunitat per observar i gaudir de la creativitat deixant sortir els potencials creatius. Moure’ns junts, ballar, experimentar, cantar, escoltar, construir, observar, proposar, compartir, jugar…

També podem adaptar el taller per fer-lo amb el grup classe.
Material complementari
Dossier MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 17/11/21
Fitxa tècnica
0-3
3-5
Tipus d'activitat
Extraescolar, Taller o curs puntual
Temàtica
ODS
Puntual, Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català