Robòtica presencial a casa

Aprenentatge pràctic sense teoria a partir de la creació i la posada en marxa de robots. Una activitat innovadora per al desenvolupament d’habilitats i competències del futur que utilitza la robòtica de forma lúdica i com a plataforma de coneixement.

Es treballa en equips de dos o tres alumnes, que dissenyen, programen i superen reptes amb els robots. L’activitat està impartida per monitors certificats i formats que saben adaptar-se al ritme d'aprenentatge de cada alumne proposant els reptes que s’adeqüin al seu nivell de dificultat i motivació.

Cursos pensats i desenvolupats per adaptar-se a l’edat dels alumnes.

Nivell d’iniciació. Els alumnes programaran el seu propi robot. Robots temàtics que treballen diferents àrees de forma global com els esports, la música, la literatura i el medi natural. S’aprenen conceptes bàsics de física, matemàtiques i tecnologia.

Nivell avançat. . Els infants creen i programen robots. Al principi, de manera guiada a fi que, més endavant, puguin realitzar el seu propi projecte d’enginyeria. També es treballaran de manera pràctica amb conceptes de la física, les matemàtiques i la tecnologia.

On: A casa
Quan: Per trimestres, tot el curs
Activitat compartida?: Sí, però no necessàriament
Número màxim de nens: 5
Format: Presencial o online
Aprenentatge pràctic sense teoria a partir de la creació i la posada en marxa de robots. Una activitat innovadora per al desenvolupament d’habilitats i competències del futur que utilitza la robòtica.
Última actualització: 08/03/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't