Recorregut per la Granja + Passejada per l'espai botànic les Tanques

Us proposem passar un dia diferent a la Granja- Espai botànic les Tanques, situada en un entorn natural al bell mig del Parc Agrari del baix Llobregat, en un espai proper i relaxat.
Aquest complert pack consta de dues activitats: Un recorregut per la granja de Les Tanques, acompanyats d’un dels nostres monitors, on podreu apropar-vos als nostres animals, tocar-los i donar-los de menjar i en coneixerem les principals característiques.

L’altre activitat que completa el pack és la passejada per l’espai botànic. Al voltant de la granja hi tenim aquest nou espai, on hi podreu trobar diferents espècies vegetals del nostre entorn, però també de llocs més llunyans. Està dividit en 9 zones diferenciades amb vegetació arbòria i arbustiva representativa d’un tipus o característiques diferents cadascuna. Us proposem que feu una passejada per l’espai al vostre aire per tal de que us pugueu aturar en allò que us cridi més l’atenció sense preses. Compta també amb un parc infantil on els i les participants més petits podran divertir-se com més els agrada.

Ambdues activitats tenen una durada d’1 hora cadascuna aproximadament.

L’ordre de les activitats depèn de la disponibilitat de places.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 30/05/22
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites, Granja / Nucli zoologic
Temàtica
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Català