RAQUETES DE NEU a Naturland

Descobreix La Rabassa caminant sobre la neu.
Possibilitat de guia i lloguer de material.
Aventura't a Naturland durant els mesos d'hivern, i podràs descobrir espectaculars paisatges nevats, les peculiaritats de la flora i la fauna autòctona i refugis de muntanya a les excursions amb raquetes de neu.

Les rutes estan adaptades a tota mena de públic. El guia adaptarà el ritme i les parades en funció de les necessitats del grup. La ruta pot durar aproximadament 3 hores.

Podeu contractar una ruta guiada amb raquetes de neu amb tot el material necessari i la seguretat d'un expert guia de muntanya que estarà al vostre servei durant tota l'experiència. La manera més activa de descobrir el privilegiat entorn que ens envolta a La Rabassa.

Disponibilitat: tots els caps de setmana. En funció de la qualitat de la neu, l´horari de sortida serà a les 10h00. L'activitat es fa només sota reserva prèvia. Tingueu en compte que els serveis estan subjectes a disponibilitat en el moment de la reserva. Naturland es reserva el dret a modificar l'horari en funció de la meteorologia.

Edats: A partir dels 6 anys. Menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult més gran de 18 anys.

Els participants portaran els seus propis equips a les motxilles.

Equip propi recomanat: calçat impermeable apropiat per a la neu (botes de muntanya o après-ski), roba d'abric lleugera, impermeable i còmoda, roba interior calenta, guants, ulleres de sol, crema protectora, aigua i algun aliment com barreta energètica o fruita.

Condicions de cancel·lació: Totes les nostres activitats estan subjectes a condicions meteorològiques i Naturland es reserva el dret a modificar el programa si per causes alienes a la seva voluntat i per raons de seguretat s'hi veiés obligat. Si els motius de cancel·lació són meteorològics o per part de Naturland es fa la devolució íntegra.

Retards: PREGUEM PUNTUALITAT

Els retards per part del client a l'hora de realitzar l'activitat poden causar greus trastorns de planificació, cosa que pot suposar que no es pugui realitzar l'activitat aquell dia i quedi totalment cancel·lada, és convenient presentar-se al punt de trobada amb 10 min. d’antelació a l’hora planificada. Coneixent al mig i l'entorn en què ens desenvolupem des de Naturland s'intenta el màxim de flexibilitat sobre això, però hi ha circumstàncies que no permeten el retard de l'hora d'inici.

Així mateix volem posar èmfasi en el port de cadenes o rodes d'hivern quan us desplaceu a la muntanya a l'hivern.

La NO presentació al punt de trobada a l'hora acordada suposa l'anul·lació de la reserva sense reemborsament.

Tenim combinacions de raquetes amb altres activitats, consulta'ns i estarem encantats d'informar-te perquè escullis l'opció que més t'agradi.

Les rutes guiades han de tenir un mínim de 4 persones. Ruta guiada disponible els caps de setmana a partir del 25/12/21, fins al 17/4/2022, sempre que les condicions de neu ho permetin.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/10/23
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
16
6-7
Tipus d'activitat
Estades familiars
Temàtica
ODS
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes