QUIZ AT THE MUSEUM

The Museum has a challenge for you. Are you ready?
L'activitat està plantejada en dues parts, de 45 minuts cadascuna, i és necessari que el grup-classe es divideixi en dos. Un grup començarà fent un joc de pistes en anglès a la sala d'exposicions permanent i l'altre a l'aula didàctica, on participaran en un concurs en format Kahoot. Posteriorment els dos grups s'intercanviaran i faran l'altra activitat.
En la descoberta de l'exposició permanent els alumnes aniran en parelles. Cada parella tindrà un qüestionari i l'anirà completant a mesura que avanci en la visita del museu, amb l'ajuda dels aparells d'audioguia en la seva opció en anglès.

La llengua anglesa serà vehicular al llarg d'aquesta activitat on l'alumnat podrà conèixer la col·lecció del museu de manera autònoma, didàctica i fent servir les tecnologies de comunicació.

Objectius:

• Participar en una activitat cultural en anglès, oferint als alumnes una oportunitat per comprovar les seves competències lingüístiques en aquesta llengua.
• Aprofundir en la història local de Tortosa, i el seu territori d'influència, a partir del contacte directe amb testimonis materials de diferents èpoques històriques, amb un alt valor històric i artístic.

Competències:
• Comunicativa, lingüística i audiovisual
• Artística i cultural
• Autonomia i iniciativa personal
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/09/23
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Exposició, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Llengua anglesa
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Anglès