Prova Cangur de la SCM a Catalunya (Batxillerat i Cicles Formatius)

Activitat matemàtica impulsada per la societat internacional "Le Kangourou sans Frontières" per estimular i motivar l’alumnat i que a Catalunya organitza la Societat Catalana de Matemàtiques.
Què és la prova Cangur?
Una activitat matemàtica impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières per a estimular i motivar una àmplia majoria de l’alumnat i que a Catalunya organitza des de 1996 la Societat Catalana de Matemàtiques.

Quin objectiu té?
Amb un format de concurs individual, l’objectiu autèntic del Cangur és que l’alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

A qui va adreçada?
En aquest document es comenta l’organització per a alumnes de la secundària post-obligatòria, que segueix les mateixes directrius que els anys anteriors a la pandèmia.

Com és la prova?
La prova consta de 30 problemes de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema.
S’han de contestar en una hora i un quart. Algunes preguntes es poden repetir perquè es poden consideren vàlides per a dos cursos diferents
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 17/11/22
Fitxa tècnica
BTX
CF
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Matemàtiques
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Idiomes
Català