Propostes per a escoles de la Fundació Catalunya La Pedrera

Experiències fascinants i interactives en la proposta didàctica més avançada per aprendre sobre patrimoni, història i art, natura i hàbits alimentaris.
Que els infants i joves adquireixin coneixements i esmolin la imaginació i la creativitat a través d’experiències fascinants mitjançant activitats vivencials, sorprenents, participatives, dissenyades per a ells, i amb la utilització de tecnologies avançades. Aquest és l’objectiu dels serveis educatius de la Fundació Catalunya La Pedrera.
Ajudar a descobrir el patrimoni, la història o la natura d’una manera suggestiva i interactiva: fent viatges en el temps, jugant a ser detectiu, fent recerques, resolent enigmes... Tot plegat amb recursos tecnològics d’última generació, en consonància amb els
llenguatges que utilitzen avui les generacions més joves.
Una proposta educativa diferenciadora, actual, suggeridora, alhora que rigorosa i plena de contingut. Una nova manera de complementar la formació escolar i alhora fomentar la participació i la creativitat. La proposta didàctica més avançada de la Catalunya d’avui.

Trieu i remeneu: teniu un món d’experiències per descobrir!

Els tres eixos temàtics:

- Viure la història i l’art com una aventura: Activitats multisensorials i interactives a les aules taller de La Pedrera i proposta vivencial a Món Sant Benet.

- La natura com mai l’has experimentada: Activitats d’un dia i estades de natura a MónNatura Pirineus i activitats educatives al centre MónNatura Delta de l’Ebre.

- Aprendre a menjar millor, de la manera més divertida: Amb tallers i activitats per promoure els hàbits alimentaris saludables a la Fundació Alícia (Món Sant Benet).

La Pedrera
BARCELONA
La Pedrera, un dels edificis més representatius de la ciutat de Barcelona i del Modernisme català, seguint l’esperit transgressor amb què va ser creada, combina el seu programa educatiu amb activitats i espais que pretenen estimular la creativitat i la innovació, i ofereix una nova manera d’apropar-se a la història.
Consulta el programa educatiu 2022-23 de La Pedrera

Món Sant Benet
SANT FRUITÓS DE BAGES
Món Sant Benet és un conjunt cultural únic a Catalunya, que combina una intensa vivència en història, amb el monestir de Sant Benet de Bages com a punt de partida, amb una de les propostes més avançades en l’àmbit de l’alimentació: la Fundació Alícia, que promou els bons hàbits alimentaris.
Consulta el programa educatiu 2022-23 de Món Sant Benet

MónNatura Delta de l’Ebre
AMPOSTA
MónNatura Delta de l’Ebre, un espai singular a tocar de la llacuna de la Tancada, permet descobrir els aspectes més representatius de l’entorn natural i la vida en aquest territori: els ocells, la sal, la pesca tradicional i el paisatge canviant al llarg de les estacions.
Consulta el programa educatiu 2022-23 de MónNatura Delta de l'Ebre

MónNatura Pirineus
SON – ALT ÀNEU
MónNatura Pirineus és un centre de natura ubicat en un meravellós paratge de les valls d’Àneu, que ofereix estades d’educació ambiental, amb allotjament inclòs, en instal·lacions de gran qualitat. S’hi fan activitats adreçades a difondre la importància de conservar la natura i el paisatge.
Consulta el programa educatiu 2022-23 de Món Natura Pirineus
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 18/11/22
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Arquitectura, Artesania, Cuina, Disseny, Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni, Salut i prevenció de conductes de risc
ODS
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà