Projectes de voluntariat de mitja i llarga durada

Els projectes de llarga durada que veuràs al cercador són tots projectes d’entitats amb qui COCAT col·labora anualment. Per a complementar la informació sobre les entitats organitzadores del projecte escollit, pots consultar la secció Qui som de la web. Et recomanem també que visitis a l’apartat la secció Experiències dels participants on trobaràs tot d’informació pràctica sobre els camps per països amb comentaris dels participants. També et recomanem visitar la secció Amb les vostres ulls, on trobaràs una selecció de les millors fotografies del concurs que celebrem anualment. Finalment pots fer també una ullada al nostre vídeo informatiu.

Com els projectes de llarga durada tenen característiques suficientment diferents als projectes de curta durada (camps de treball), demanem previ a la inscripció i per tal de fer un bon seguiment del teu projecte de voluntariat, que participis del procés d’acompanyament amb COCAT, que comença des del moment en què demanes informació per fer un voluntariat de llarga durada i que finalitza amb el retorn de la teva experiència, a vegades, fins i tot, més enllà de l’avaluació final del projecte.

Abans de fer els passos d’inscripció assegura’t de poder participar a una de les nostres xerrades. Trobaràs a les darreres notícies les dates de les properes xerrades informatives.
Els projectes de llarga durada que veuràs al cercador són tots projectes d’entitats amb qui COCAT col·labora anualment.
Última actualització: 05/07/21
Fitxa tècnica
16
Tipus d'activitat
Voluntariat juvenil
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't