PROGRAMACIÓ D'ESPECTACLES PER A LES ESCOLES CURS 2021-2022. LA PUNTUAL

Des de La Puntual seguim amb la nostra activitat habitual, i hem preparat ja per vosaltres la PROGRAMACIÓ del Curs 2021-2022, amb tots els protocols de seguretat i higiene necessaris per poder seguir oferint-vos cultura segura, de proximitat i amb molta alegria.

Pensem fermament que el teatre és una eina educativa amb molt poder, ja que, a través d’aquest, es poden treballar valors i sentiments com la imaginació, la participació, l’amistat o el respecte, a més de viure en primera persona l’experiència d’assistir al teatre.

En el nostre cas, com molts de vosaltres ja sabeu, estem situats en un entorn privilegiat, el barri de La Ribera, a cavall entre el Parc de la Ciutadella i el Museu de la Xocolata. La Puntual és un espai únic i acollidor, amb una programació de qualitat i atenció personalitzada, on els infants poden endinsar-se en el màgic món dels titelles, veient un espectacle en directe, coneixent els secrets del teatre i descobrint totes les curiositats que s’amaguen dins del món dels titelles.

En aquest email adjuntem el nou Dossier “PROGRAMACIÓ D’ESPECTACLES PER A ESCOLES CURS 2021-2022” on trobareu tota la informació sobre els espectacles,
Calendari, les condicions econòmiques, FAQs, els tallers de titelles, etc...

Volem que sapigueu que si no teniu la possibilitat de venir al nostre teatre, tenim l’opció de portar alguns dels nostres espectacles al lloc on us trobeu i/o organitzar un dels nostres tallers; només cal que ens contacteu i ens expliqueu la vostra situació (coordinacio@lapuntual.info / Tel. 639 30 53 53).

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu.

Fins ben aviat,
Comença un nou any escolar ple d’incerteses i il.lusions i esperem que ple de felicitat! En el nou Dossier “PROGRAMACIÓ D’ESPECTACLES PER A ESCOLES CURS 2021-2022” trobareu tota la informació.
Última actualització: 01/09/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
Tipus d'activitat
Teatre, Titelles
Àrea de coneixement
Teatre
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't