Primers auxilis en salut mental juvenil (PASM-JUVE) en temps de covid-19

Els Primers Auxilis en Salut Mental (PASM) es defineixen com l'ajuda oferida a una persona que està desenvolupant un problema de salut mental o experimentant una crisi de salut mental. Aquesta ajuda s'entén com una intervenció prèvia a un tractament específic professional o fins que la crisi s'hagi resolt.
L'objectiu principal dels programes és augmentar la cerca d'ajuda adequada entre els joves amb patiment mental.
La població destinatària del programa Primers auxilis en salut mental juvenil (PASM-JUVE) en temps de covid-19, són els adults i joves d'entre els 16 i 25 anys interessats en la salut mental i en disposició de formar-se en Primers Auxilis en Salut Mental, per tal d'oferir ajuda a joves en situació de patiment psicològic
• PASM-JUVE: Població jove
El programa consta de 3 unitats didàctiques de 75 minuts cadascuna enfocades a l'alfabetització en salut mental i la capacitació en primers auxilis en salut mental.
• PASM-JUVE: Població Adulta
El programa consta de 6 unitats didàctiques de 90 minuts cadascuna enfocades a l'alfabetització en salut mental i la capacitació en primers auxilis en salut mental.

El projecte es durà a terme per professionals especialistes en salut mental.
El programa "PASM-JUVE" és un programa psicoeducatiu de capacitació en primers auxilis de salut mental a fi que siguin capaces d'oferir ajuda i suport a altres joves en situacions relacionades.
Última actualització: 25/01/21
Fitxa tècnica
16
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Escola de mares i pares
ODS
Puntual
Gratuïta
Idiomes
Català, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't