Pixar. Construint personatges

Una exposició que ens endinsa en el procés de creació dels personatges d’una de les grans factories d’animació i fantasia del nostre temps.

Al llarg de la mostra dels visitants van descobrint la intencionalitat dels dibuixos i les maquetes, el perquè de cada detall dels personatges i els seus entorns per aconseguir el gran objectiu: donar vida a les històries.

Durant els anys de treball i esforç que representa la producció de cada pel·lícula, l’equip de Pixar no deixa res a l’atzar, tot està al servei d’una història destinada a despertar emocions, les nostres emocions. Cada un dels personatges està curosament definit per transmetre una idea, un argument i també per encaixar amb la resta d’elements de la pel·lícula, com poden ser els altres personatges, els paisatges o la banda sonora.


L’exposició presenta una col·lecció de prop de 130 dibuixos originals i 50 maquetes dels personatges que ens mostren no només el resultat final, sinó també el procés per arribar a l’aspecte final d’un personatge concret. La mostra incorpora personatges de les diferents creacions de Pixar, des de Toy Story fins a Soul, la seva producció més recent.

MÉS INFORMACIÓ
- ENTRADA GRATUÏTA
- HORARI GENERAL: De dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20h. Dissabtes, d'11 a 14 i de 17 a 20h. Diumenges i festius, d’11 a 14 h
Una exposició que ens endinsa en el procés de creació dels personatges d’una de les grans factories d’animació i fantasia del nostre temps.
Última actualització: 09/10/20
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Temàtica
#art, #museu
ODS
Diària
Gratuïta
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't