Passejades familiars gamificades a l'entorn d'EL SALT i Mura

Quatre senzills itineraris circulars per a fer en família, treballats amb rigor amb l'objectiu de propiciar una experiència connectada amb el territori i la sostenibilitat. Itineraris que fusionen l'educació ambiental, el joc i l'activitat física saludable. Una proposta que promou el lleure educatiu, el patrimoni històric i natural.
Itineraris que són, cadascun d'ells, noves experiències riques en descobriments amb paisatges diferents en un mateix itinerari, històries i aventures amb personatges avantpassats, racons preciosos, secrets amagats, reptes i proves que superar.

EL TRESOR D'EN CAPABLANCA
Itinerari- joc de pistes de 5km
Apte per a tota la família
Un llibret trobat al Montcau permet descobrir el tresor d'en Capablanca. Amb ell (audioguia) o amb el llibret és possible descobrir-lo!!! Ara bé, per completar l'itinerari i descobrir-ne la clau que hi dóna accés, caldrà superar uns enigmes o proves.

EL MISTERI DEL PUIG GILI
Itinerari- "escape-forest" de 5km
Apte per a tota la família
Sou un grup d'aventurers que veniu a descobrir el misteri del Puig Gilli: uns estranys accidents de cotxe estan provocant des de fa poc el desconcert de la població a Mura. Curiosament, vosaltres també n'heu patit un i si no voleu passar la nit al ras cal reparar el vehicle amb què heu vingut. Per fer-ho us cal fer una trucada, però no hi ha cobertura. Mentre la cerqueu anireu esbrinant aquest misteri.

SANT LLEÏR BUSCA MASOVERS
Itinerari- conjunt d'enigmes i proves de 5km
Es requereix caminar per corriols
La crisi agrària provocada per la mort dels ceps a conseqüència de la fil·loxera deixa el mas de Sant Lleïr sense masovers. Els seus propietaris busquen uns altres masovers. Sereu vosaltres els escollits? Esteu segurs?

UN INDRET PRECIÓS I MOLT ESPECIAL
Passeig d'anada i tornada de 1,5Km apte per a tota la família
Es requereix caminar per corriol
Passeig per visitar "el salt" topònim que dóna nom a l'allotjament i a aquest indret tan especial per la seva atmosfera i singularitat.
Proposta de jornada familiar, lúdica, històrica i interpretativa a l'entorn d'El SALT i Mura
Última actualització: 22/02/21
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Escola de mares i pares
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Català, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't