Pack ''Aniversari Adults'' de Catalunya en Miniatura

Activitats de ''Exposició de Maquetes'' o ''Exposició de Maquetes + Circuit d'Aventura'', que gaudeixen d'un preu especial de ser ≥10 persones i complir les condicions descrites al PDF adjunt.
L'exposició de maquetes és un mapa de Catalunya de 25.000 m², on et convertiràs en un gegant i passejaràs en plena naturalesa on podràs conèixer la geografia, l'arquitectura i la cultura de Catalunya. El valor afegit a aquesta visita és la perspectiva, una visió panoràmica, per exemple, del massís de la muntanya de Montserrat. També es poden observar les obres més destacades del romànic i el gòtic de Catalunya i l'obra completa d'Antoni Gaudí.
Afegeix a la visita un Circuit d'Aventura Vertical composat principalment per Tirolines, on trobaràs fins a 4 circuits/nivells diferents per a totes les edats a partir de 4 anys, creat dins d'un bosc respectant i cuidant la natura.

Circuit Mitjà: Altura mínima 1,20 m acompanyat d'un adult, o 1,30 m només. Pes màxim 110K. A partir de 8 anys, amb una durada d'una hora i mitja aprox.

Circuit Extrem: Altura mínima 1,40 m acompanyat d'un adult, o 1,50 m només, a partir de 8 anys, amb un pes mínim de 45 kg i màxim de 110 kg amb una durada d'una hora i mitja aproximadament. Inclou Tirolina Banzai de 150m d'allargada.
Material complementari
Descarregar
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/06/22
Fitxa tècnica
16
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites, Museu
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Anglès, Català, Castellà