MÓN SANT BENET: Fem bullir l'edat mitjana
TALLER DE CUINA DE L'ÈPOCA MEDIEVAL
Un viatge pels rebosts i les cuines de l’edat mitjana Quins eren els
productes que agradaven més als nostres avantpassats medievals? El
sucre, la canyella, les herbes aromàtiques, els llegums, la carn... seran els companys de viatge que guiaran els nostres sentits per descobrir no només com era la societat de l’època, sinó què menjava i per què. Receptes refinades i plats populars obriran el nostre paladar a nous sabors i ens ajudaran a descobrir un retall de la nostra història d’una manera ben diferent.
productes que agradaven més als nostres avantpassats medievals? El
sucre, la canyella, les herbes aromàtiques, els llegums, la carn... seran els companys de viatge que guiaran els nostres sentits per descobrir no només com era la societat de l’època, sinó què menjava i per què. Receptes refinades i plats populars obriran el nostre paladar a nous sabors i ens ajudaran a descobrir un retall de la nostra història d’una manera ben diferent.
Última actualització: 07/02/24