Robòtica MaxBot Beginner (Granollers)

En aquest programa educatiu de Maxbot es dóna un salt respecte el nivell Starter per a nens i nenes de primer cicle de primària, d’entre 6 i 7 anys. S’alternen sessions de muntatge, programació i electrònica, tot experimentant per tal de poder aprendre en base a l’error, fent d’aquesta manera que el propi alumne/a recerqui i trobi la solució o solucions als dubtes o reptes presentats.

Es comença a introduir nous àmbits com les energies renovables, l’electrònica, la mecànica, nous tipus de programació… capacitant l’alumne/a de manera evolutiva a seguir instruccions i indicacions més complexes, permetent alhora crear els seus propis muntatges o programes incorporant coneixements de l’aprenentatge adquirit durant el curs.

INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ II
Mitjançant diferents plataformes es treballa diferents tipus de programació, fent èmfasi en els llenguatges LOGO i per blocs, tant de manera virtual com física interactuant amb robots. D’aquesta manera, l’infant comença a estructurar la ment aprenent la lògica de la programació.

INICIACIÓ AL MUNTATGE II
Conèixer i construir màquines simples i entendre els seus principis bàsics, mecanismes i estructures, robots autònoms i/o amb radiocontrol… tot introduint-nos en el concepte STEM (sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

INICIACIÓ A L'ELECTRÒNICA
S’inicia als nens i nenes a l’electrònica a partir d’un sistema de peces i mòduls que encaixen entre sí amb ancoratges magnètics, permetent crear circuits elèctrics que en activar-se actuen. D’aquesta manera, els més petits se senten veritables inventors.
S’alternen sessions de muntatge, programació i electrònica, tot experimentant diferents projectes temàtics i que l'alumne trobi solucions a reptes proposats i també aprendre en base a l'error.
Última actualització: 24/02/21
Fitxa tècnica
6-7
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
#robòtica i programació, #STEM
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't