Lexcit: Guanyem un estiu lector

Des del projecte Lecxit, us oferim un kit lector a tots els centres educatius per a dotar a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària de recursos didàctics que promoguin l’hàbit i el gust per la lectura
La crisi sanitària generada per la covid-19 està provocant un increment de les desigualtats educatives i una pèrdua d’aprenentatges, especialment en l’alumnat més vulnerable. Davant d’aquests efectes, la promoció de la lectura és una resposta eficaç per enriquir educativament l’estiu i garantir un inici de curs amb majors garanties d’èxit.

Des del projecte Lecxit, us oferim un kit lector a tots els centres educatius per a dotar a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària de recursos didàctics que promoguin l’hàbit i el gust per la lectura dels seus fills i filles durant l’estiu.

Si esteu interessats a rebre kits lectors per a les famílies de 4t, 5è i 6è de primària del vostre centre ompliu el formulari que trobareu a la web del recurs i des de la Fundació Bofill us farem arribar gratuïtament el nombre de kits que ens demaneu.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CM
CS
Tipus d'activitat
Recurs Online
Àrea de coneixement
Llengua i literatura catalana, Altres
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català