Lego motoritzat

Aquest taller dóna les eines per descobrir com funciona el món real a partir de màquines complexes amb la construcció, per equips, d’una màquina motoritzada.
Aquest taller dóna les eines per descobrir com funciona el món real a partir de màquines complexes amb la construcció, per equips, d’una màquina motoritzada, tot descobrint els elements que el formen (engranatges, politges i derivats, en els quals es tracten temes de física), així com el seu funcionament (forces, fricció, treball, etc.). Finalment, la faran funcionar gràcies a la incorporació de motors i piles en el sistema de construcció.

En definitiva, es fomenta l’aprenentatge de mecanismes bàsics de construcció, d’estructures i fonts d’energia de la vida real, a l’hora que es treballa la investigació científica i el disseny creatiu d’enginyeria. Tot això, dins del concepte de les STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) on es reforça de nou la idea de treball en equip.

Correspon a la versió motoritzada del taller “Lego Màquines Simples”.

El taller també es pot fer la pròpia escola. Es recomana tenir una pantalla o projector per a poder-hi connectar un ordinador portàtil.

Preu a l’Espai Cultura: 175,00€ / grup
Preu a l’Escola: 210,00€ / grup
Escoles Màxima Complexitat: 20% de descompte
Escoles Pla Educatiu d'Entorn: 20% de descompte


Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/07/22
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Idiomes
Català