LABORATORI MUSICAL

El Laboratori Musical, és un taller de creació de música en el qual els assistents componen en col·lectiu una obra musical en directe. Són oberts a el públic (familiars, companys i professors poden assistir al taller com a oients), de manera que poden observar el procés de composició en directe.

OBJECTIU
Amb aquest taller Carlos Bianchini pretén apropar a tots els participants i oients a el món de la creació musical d'una manera amena i divertida. A través de l'aplicació pràctica dels coneixements musicals dels participants, es desenvoluparan diverses idees musicals, realitzant així una creació musical en col·lectiu a temps real.

CONTINGUTS QUE TREBALLA EL TALLER
Desenvolupaments base amoni, processos cadencials, modulacions i transicions, motius melòdics, formules rítmiques i el seu desenvolupament amb els diferents instruments, textures sonores, la forma musical, conceptes bàsics d'orquestració i arranjaments musicals.
El Laboratori Musical, és un taller de creació de música en el qual els assistents componen en col·lectiu una obra musical en directe.
Última actualització: 01/09/21
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual, Espectacle
Temàtica
ODS
Puntual
De pagament
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't