Jocs de pistes i itineraris autoguiats

Voleu fer de detectius? El museu us proposa dos jocs de pistes amb els quals us podeu divertir des de casa o mentre passegeu per les sales buscant lladres de manuscrits i descobrint qui és l’assassí d’un pobre pastor. Veureu que les obres d’art amaguen molts secrets. Us animeu a jugar?

El robatori del bestiari

Ha desaparegut una pàgina d’un manuscrit il·lustrat on apareixen dibuixats un munt d’animals. Les pistes que trobareu a les pintures de la col·lecció d’art romànic us permetran identificar-la i trobar on s’amaga. Descobriu qui és el lladre utilitzant el vostre enginy de detectius.

S’ha pintat un crim

Empreu els vostres dots d’observació, utilitzeu amb enginy les pistes que anireu trobant a les sales i resoleu l’horrible crim que va passar fa uns quants segles. Us convidem a conèixer d’una manera diferent la col·lecció d’art gòtic. Ja veureu com les obres d’art amaguen molts secrets!

Activitat autònoma per a majors de 7 anys

Activitat inclosa en l'entrada general.

AVÍS: Per evitar contagis no lliurem material en paper. Si voleu participar d'aquestes activitats autoguiades us recomanem que us descarregeu els pdf dels itineraris que trobareu a: https://www.museunacional.cat/ca/els-enigmes-del-museu-nacional


Activitat en família organitzada pel Museu Nacional d'Art de Catalunya. Coneixereu d’una manera diferent les col·leccions d’art del museu. Ja veureu com les obres d'art amaguen molts secrets!
Última actualització: 20/10/20
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Museu
Temàtica
ODS
Diària
Gratuïta
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't