Jocs de Pistes Detectivity

Els jocs de pistes Detectivity són jocs en què els participants tindran la missió de resoldre enigmes per aconseguir pistes que els conduiran fins al trofeu final. Aquestes activitats podran ser endevinalles, jeroglífics, mots encreuats, puzles, sopes de lletres, entre d'altres.
Cada joc està adaptat a cada nivell d'edat que cobrim, amb la possibilitat de triar entre castellà, català i anglès. A més, hi ha un munt de temàtiques per poder triar el que més us agradi.
Els jocs de pistes Detectivity són jocs descarregables i imprimibles després del procés de compra, i és compatible per a diferents sistemes operatius. Quan adquirim un joc de pistes a 'Detectivity', només haurem de procedir a la seva impressió i a seguir les instruccions per a amagar les pistes en el lloc adequat de la casa o del recinte on es realitzi l'activitat.
Per a més informació: www.detectivity.es
Els jocs de pistes Detectivity són una activitat genial per a que els nens i nenes passin una estona divertida resolent eningmes, aguditzant el seu ingeni i tot això allunyats de les pantelles. WOW!!!
Última actualització: 07/09/20
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
ODS
Diària
De pagament
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't