Introducció a la fabricació digital amb Tinkercad

Una experiència on l’alumnat descobreix les possibilitats de la tecnologia 3D i la fabricació digital: el tall làser i la impressió 3D de forma progressiva amb el treball per reptes.
La tecnologia 3D ha arribat a l'educació per quedar-se! TinkerCAD és una gran opció per a introduir aquesta tecnologia a l'aula i iniciar-se en el món del modelatge i la impressió 3D i el tall làser.

Aquesta unitat didàctica introdueix a l’alumnat en el món de la fabricació digital amb dues tecnologies d’actualitat: la impressió 3D i el tall làser. A partir de la metodologia de treball per reptes, un conjunt de videotutorials i un storytelling sobre una persona amb ceguera, l’alumnat respon a un problema real tot aprenent a dissenyar, importar i exportar models amb l’eina digital Tinkercad per després ser tallats amb làser o impresos en 3D.

Per aquesta activitat educativa, que realitza l'equip docent de cada centre educatiu, Make&Learn ofereix:
- Accés a l’Aula virtual de M&L per a professorat.
- Material pel didàctic digital multiplataforma per al professorat: Cronograma, programació didàctica, guies docent i proposta d'avaluació de les diferents activitats de l'experiència.
- Material didàctic digital multiplataforma per a l'alumnat. Presentació, documents de treball i presentació interactiva amb reptes de nivell progressiu.
- Suport i resolució de dubtes

És important que cada estudiant disposi d'un ordinador o tauleta per executar Tinkercad.

Durada: 8 - 10 hores
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 21/11/22
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Projectes de llarga durada, Recurs Online
Àrea de coneixement
Disseny, Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Llarga durada
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català