Grup de treball sobre la Col·lecció

A partir del 4 d’octubre del 2021, una trobada cada quinze dies, els dilluns a les 17:30. Amb activitats complementàries que es programen al llarg del curs.

Aquest grup de treball, integrat per docents, educadors, equip del museu i persones interessades en l’educació, es troba cada quinze dies per reflexionar sobre què és una col·lecció d’art. En aquesta cinquena edició es vol potenciar l’autogestió del grup i crear espais d’autoformació amb un diàleg en què es posin en valor les experiències i aproximacions de tots els participants. Alguns dels temes treballats fins ara han sigut: el fons no exposat de la Col·lecció, el llenguatge que s’utilitza en l’art o el mercat i el valor de l’art.

El grup s’ha format per compartir coneixements, trobar interessos comuns i generar continguts propis en relació amb la Col·lecció. En la mesura que calgui, pot incloure sessions teòriques que potenciïn la reflexió conjunta i visites a la Col·lecció i les exposicions del museu.

Es fan sessions per explicar el projecte. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb Isaac Sanjuan, coordinador d'educació: isanjuan@macba.cat.
Grup de treball, el qual integrat per docents, educadors, equip del museu i persones interessades en l'educació, reflexionaran sobre què és una col·lecció d'art.
Última actualització: 09/09/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Formació professorat i families, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Formació professorat
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't