Extraescolar Robòtica Maker

Les extraescolars del BDN Lab aproximen als alumnes al món tecnològic de codi obert (open source) d'una forma divertida i sorprenent, mitjançant diferents reptes.
La robòtica i la programació són una part important de les nostres formacions, complementades amb una introducció al món 'maker'.

Els alumnes aprenen a crear les seves primeres animacions, construeixen robots i els programen conjuntament amb els seus companys. Comencem a familiaritzar-los amb l'electrònica i els guiem en el seu aprenentatge, potenciant la imaginació amb les grans possibilitats que ens brinda la robòtica, la programació i altres tecnologies presents en els entorns fab lab com les impressores i escàners 3D, plòter de vinil i talladora làser, entre altres dispositius.

Les sessions fan èmfasis en l'ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia, introduint a l'alumnat en conceptes clau de l'àmbit de les ciències, l'enginyeria o les matemàtiques. D'aquesta manera se'ls motiva a relacionar aprenentatges propis de l'entorn escolar a altres àmbits de la seva vida quotidiana.

Els alumnes tindran l'oportunitat d'exercitar la seva imaginació i creativitat, desenvolupant noves habilitats tècniques i treballant en equip en la gestió de projectes i la resolució de problemes.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 09/09/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Castellà