Extraescolar de Programació i Robòtica a Codelearn Vic

Extraescolar de Programació, Robòtica i Pensament Computacional, per a nens i nenes entre 7 i 18 anys a Vic.
Codelearn neix amb la voluntat d'ensenyar i difondre el pensament computacional i la programació als nens i adolescents. Per aconseguir-ho hem desenvolupat un univers de personatges i una sofisticada plataforma d'aprenentatge en línia per tal de motivar i engrescar als alumnes en el seu aprenentatge.

A qui va dirigit el programa Codelearn?

Actualment està pensat per a joves i nens a partir que sàpiguen llegir amb facilitat, aproximadament a partir dels 7 anys i fins als 18.

El nostre mètode està adaptat a totes les edats, i cadascú avança en el programa segons el seu ritme. D'aquesta manera, els nens a qui els costi menys tindran sempre un repte al seu nivell i els que tinguin més dificultats podran anar més a poc a poc sense por de quedar-se enrere.

Quan em puc apuntar?

La matrícula sempre està oberta! En qualsevol moment us podeu incorporar al programa, ja que cada alumne avança al seu ritme. Però, com en els idiomes, com més petits comencen, millor. Tindran temps d'aprendre més coses i d'assimilar-ho més profundament.

Quin és l'horari de Codelearn?

Codelearn és una extraescolar semipresencial. Gràcies a la nostra plataforma en línia, els alumnes treballen des de casa resolent els exercicis que se'ls plantegen d'acord amb el seu nivell i edat.

Les classes presencials no són classes magistrals, sinó més com una tutoria o un seguiment personalitzat. Tenen una durada aproximada d'1 hora setmanal, i pots venir quan et vagi millor! En general els nostres centres estan oberts totes les tardes de dilluns a divendres (consulta l'horari del teu centre més proper). Com que l'aprenentatge és personalitzat, cadascú pot venir el dia i hora que li vagi millor. De totes maneres, intentem agrupar els nens i nenes d'edats semblants perquè puguin compartir l'experiència de l'aprenentatge, fer amics i participar d'activitats de grup.

Què he de portar?

Per poder-se apuntar és necessari disposar d'un ordinador portàtil que el nen portarà a classe i també utilitzarà per treballar des de casa. També necessitarà disposar de connexió a Internet per accedir a la plataforma des de casa. No cal instal·lar cap programa al portàtil, ja que es pot accedir a la plataforma des de qualsevol navegador d'Internet (per exemple el Firefox o el Chrome).

En cas de no disposar d'ordinador portàtil, es pot llogar-ne un de Codelearn per a fer-lo servir mentre s'està al centre. No obstant això, el que recomanem és que portin el seu, i això sigui l'última opció.

Quina és la dedicació recomanada?

A banda de la sessió presencial, per tal d'optimitzar l'aprenentatge, recomanem que els nens es connectin uns 15-20 minuts a la plataforma de Codelearn de forma periòdica, de 4 a 7 dies a la setmana per realitzar els exercicis proposats. Penseu que igual que els idiomes o aprendre a tocar un instrument, com més es practica més aviat s'assimila.

Quin és el preu? Hi ha descomptes?

Hi ha descomptes en cas d'apuntar més d'un germà d'una mateixa família, per al segon i tercer germà.

També sol haver-hi descomptes en cas de pagar de forma trimestral o anual, en comptes de mensual.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 08/11/22
Fitxa tècnica
16
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Català, Castellà