ESPLAIS I CASALS D'ESTIU VENIU AL TEATRE

Si voleu organitzar una sortida al teatre amb els vostres grups infantils, veniu a La Puntual i gaudiu d'una sessió personalitzada amb espectacles i tallers plens d'aventures, rialles i titelles.
Des de La Puntual reprenem la nostra activitat habitual de tots els estius per seguir oferint-vos cultura de proximitat, segura i alegre. Endinseu-vos en el màgic món del teatre descobrint tots els seus secrets i les curiositats que s'amaguen dins de l'univers fascinant dels titelles.

Pensem fermament que el teatre és una eina educativa i poderosa mitjançant la qual es poden treballar valors i sentiments fonamentals per al desenvolupament dels infants, com son la imaginació, la participació, l’amistat i el respecte, entre d’altres, a més de viure en primera persona l’experiència d’assistir al teatre.

Descarregueu el nostre dossier on teniu tota la informació dels espectacles, valors peda-gògics que es poden treballar, dates i horaris. També la informació, dinàmiques i estructura del nostre taller de construcció de titelles.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 03/07/24
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Teatre
Àrea de coneixement
Artesania, Teatre, Ètica, filosofia i debat
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català