Esplai i casal Emocional a La Granja

L’Esplai de La Granja és un veritable ACCELERADOR DE COMPETÈNCIES, i una de les activitats més potents que realitzem pel seu disseny i per la seva durada.
La nostra proposta? Mitjançant el fil conductor, l’esplai està dissenyat per treballar competències emocionals amb objectius setmanals. Cada grup va acompanyat del seu Educador/a Emocional que guia amb intenció i facilita un espai de creixement i cohesió, duent a terme activitats pensades per enriquir i aprendre a gestionar les emocions. Amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tant divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia.

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positiu, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

ACTIVITATS
- Activitats d’aventura emocional diàries com La Missió, Guiar i ser guiat, Llença’t, Navegar en equip, Les Barques, etc.
- Classes d’equitació col·lectives. Activitats emocionals com el Lideratge, la gestió de la por o el treball en equip.
- Piscina diària i esport
- Activitats amb els animals de granja, al bosc, a l’hort.
Cada setmana hi ha una activitat extra amb la intenció de sorprendre i motivar als infants. Aquestes activitats varien cada estiu i complementen el fil conductor i el treball en educació emocional. Alguns exemples d’aquestes activitats:


DATES:
26 de juny al 28 juliol al 4 d'agost
Del 28 d'agost a l'1 de setembre

OPCIONS:
- Servei d'autocar
- Casal de migdia o dia completMés informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/05/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Granja / Nucli zoologic, Esplai / cau
ODS
Mensual, Setmanal
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Castellà, Català