ESCOLTANT EL CRIT DE LA TARDOR AMB JOAN MIRÓ

La natura ha estat sempre a l’origen de la creació de Joan Miró. Els seu caràcter observador, va propiciar que representés els paisatges de Mont-roig del camp i captés tots els seus matisos. Les obres de Joan Miró seran el punt de partida per fer una observació atenta del paisatge de la tardor i captar tots els matisos.

L’activitat consta de quadre parts:
• Una introducció a l’aula per conèixer l’obra de Joan Miró, concretament la seva etapa detallista.
• Una observació atenta de la natura a partir de diferents dinàmiques de descoberta activa. Ens desplaçarem a un pati, jardí, parc o zona natural propera al centre educatiu.
• A partir del dibuix, farem una representació detallista d’un arbre i coneixerem l’admiració que sentia Miró: «Quan veig un arbre, per exemple un garrofer, sento que l’arbre em parla. Té ulls. Hi pots parlar.»
• Acabarem amb la presentació del procés creatiu dels alumnes a l’aula.

En cas que l’activitat es faci a Mas Miró, la introducció i presentació del procés creatiu es faran a l’espai polivalenti l’observació de l’espai natural es farà al jardí de Mas, on farem una atenció especial als arbres que més van influenciar l’obra de Joan Miró.
La natura ha estat sempre a l’origen de la creació de Joan Miró. Les obres de Joan Miró seran el punt de partida per fer una observació atenta del paisatge de la tardor i captar tots els matisos.
Última actualització: 05/11/20
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Pintura
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't