Escola de pares i mares: formacions on-line

Des de la pàgina https://www.1mes.cat/ oferim un gran ventall de formacions on-line per a famílies. Els cursos dels que disposem, esdevenen espais virtual de formació i coneixement, i mitjançant la guia dels formadors experts, les famílies poden intercanviar experiències, interessos i dubtes, entorn a la parentalitat positiva.
L’objectiu és acompanyar a les famílies en aquells temes que més els preocupen, esdevenint una eina formativa de suport. Per entendre’ns, les solucions màgiques i instantànies no funcionen, i molt menys quan parlem de fills i filles, però sí que creiem que el coneixement, compartir experiències amb altres pares i mares, i posar en pràctica nous hàbits, pot esdevenir una bona font creixement personal i familiar.
Els cursos tenen una durada de 10 hores, tot i que cada convocatòria es manté oberta durant 23 dies, per afavorir així que les famílies puguin organitzar-se el temps i les tasques com els hi convingui. Els cursos s’inicien el dia 15 i finalitzen el dia 08 del mes vinent. Hi ha aquestes convocatòries durant l’any:
- 15 gener
- 15 març
- 15 maig
- 15 setembre
- 15 novembre
Des del Grup 1més, escola de mares i pares, us presentem la web 1mes.cat on hi podeu trobar tota l'oferta de cursos pensats per les famílies.
Última actualització: 29/12/20
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Escola de mares i pares
ODS
Mensual
De pagament
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't