En marxa per la salut ambiental!

L'activitat consisteix en un itinerari amb autobús híbrid o elèctric que va des del mirador de Torre Baró fins al Port de Barcelona.
Des del mirador s'obté una visió àmplia de la ciutat de Barcelona, de la complexitat del sistema urbà i de la problemàtica de la contaminació atmosfèrica, que permet identificar fàcilment el seu origen i els factors orogràfics i meteorològics que afecten als nivells de qualitat de l'aire (segons el dia es podrà observar l'smog fotoquímic).

Al llarg del trajecte es realitzarà una dinàmica al voltant dels impactes de la contaminació atmosfèrica sobre la nostra salut i el nostre entorn i es reflexionarà sobre el paper de la ciutadania i les administracions en la reducció de les emissions contaminants.

Finalment, es visitarà una estació de control de la qualitat de l'aire situada a la ZAL del Prat on s'explicaran els principals contaminants atmosfèrics presents a la ciutat i les dades actuals de les mesures realitzades per la Generalitat de Catalunya i l'entitat portuària.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 30/04/24
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual
ODS
Puntual
Gratuïta
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà