Els nens i les nenes del barri. Taller extraescolar.

Per cinquè any consecutiu despleguem aquest espai permanent, en què nens i nenes del barri poden experimentar amb un artista, per viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes.

En aquest curs continuem amb l’artista Cristina Fraser i la seva proposta Beyond the Spatial, projecte de recerca-acció que explora les limitacions i possibilitats del joc en el museu i el seu entorn. A partir del marc i les pràctiques que han sorgit d’aquest procés els últims dos anys amb Cristina Fraser, proposem crear una estructura estable amb el suport, les eines, i els recursos perquè sigui el grup mateix el que n'impulsi i defineixi l’activitat i la investigació.

El curs passat vam descobrir espais específics del dins i fora del museu, on els nens i nenes se sentien còmodes. Són aquests nous llocs els que ocuparem per dur-hi a terme activitats i projectes. Entrelligada amb aquesta primera línia de treball del programa, farem una segona investigació que es concretarà al voltant de la possibilitat d’impulsar, des del museu, un espai de joc lliure, puntual i obert al barri. En aquesta investigació seran els nens i nenes els referents clau per identificar i recollir les necessitats del seu grup d’edat.

A càrrec de Cristina Fraser, artista, i Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació.

Informació pràctica:
Dates: del 14 d’octubre del 2021 al 26 de maig del 2022
Dirigit a: nens i nenes del barri, de 9 a 12 anys
Horari: els dijous, a les 17:00 h
Durada: 90 min
Preu: gratuït. Amb inscripció prèvia
Inscripció: per formar-ne part, poseu-vos en contacte amb Yolanda Jolis (yjolis@macba.cat)
Els nens i nenes del barri experimentaran amb un artista, per viure una experiència col·lectiva en una zona elàstica, oberta a la imaginació i amb ganes de trencar normes.
Última actualització: 11/10/21
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Extraescolar
Temàtica
ODS
Setmanal
Gratuïta
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't