El treball grupal des d'una perspectiva política. BASKET BEAT: una proposta artística per revisar el nostre ROL com a PROFESSIONALS

T’has preguntat mai perquè et dediques a l’educació i acció social, què fas bé o quines coses podries fer diferent? El canvi ha de començar per nosaltres mateixes! Et proposem un espai on revisar-te!
Realitzar dinàmiques de grup i música amb pilotes de bàsquet és l’instrument per generar situacions, diàlegs, posicionaments, aprenentatges, demandes i preguntes al voltant dels continguts vertebradors. El desenvolupament personal, professional i col·lectiu es proposa des dels mateixos cossos i es basa en la responsabilitat compartida, la participació activa, la creativitat i l’anàlisi crítica. La pràctica es complementa amb l’estat de la qüestió del temari proposat i els principals referents teòrics de l’àmbit.

Els objectius que proposem son:
> Analitzar i utilitzar l’experiència del grup per tal d’entendre el funcionament i lideratge dels grups, així com per debatre el nostre paper com a professionals.
> Identificar recursos i estratègies de l’art, la pedagogia, la psicologia i la musicoteràpia que puguin ser directament aplicables a les nostres pràctiques professionals.
> Despertar i desenvolupar la intel·ligència interpersonal i intrapersonal per tal d’incorporar-les en l’àmbit de l’acompanyament socioeducatiu.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/07/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Formació professorat i families
Àrea de coneixement
ODS
De pagament
Idiomes
Castellà, Català, Anglès