Dones científiques al llarg de la història

Realització d'experiments relacionats amb alguna de les científiques que, al llarg de la història, van fer algun descobriment vital per l’avenç de la ciència
Aquest taller proposa un recorregut per la història de la ciència de manera pràctica i manipulativa, tot treballant experimentalment en diferents àmbits de la ciència on les dones també hi tenen a dir.

Els participants tindran l’oportunitat de realitzar experiments relacionats amb alguna de les científiques que, al llarg de la història, van fer algun descobriment vital per l’avenç de la ciència. Fent treball en equip hauran d’investigar la proposta de l’experiment i relacionar-lo amb el personatge (coneixes a la científica Inge Lehmann? o potser et sona més Marie Curie?) Podrem comprovar així com molts dels descobriments científics han estat realitzats per dones que, per diferents motius històrics, socials i culturals van quedar en segon pla.

Al final, farem un joc on relacionarem diferents personatges, masculins i femenins amb els seus respectius descobriments i èpoques.

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE a les 18h
Durada: 2 hores.
Edats: de 8 a 12 anys.
Preu: Gratuït

Cal inscrició prèvia a través del correu electrònic: espaicultura@fundaciosabadell.cat
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 15/09/22
Fitxa tècnica
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual
Temàtica
ODS
Puntual
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català