Dibuixa, copia i distribueix. Visita-taller a la Col·lecció

Curs escolar 2021 - 2022
Els dilluns i els dimecres, a les 10:30 h

Aquesta visita-taller parteix del dibuix per aproximar-nos a l’exposició Un segle breu: Col·lecció MACBA. Ens centrarem en la considerable presència d’artistes que han utilitzat la imatge i la producció gràfica per respondre al món que els ha tocat viure. Els participants, amb el seu propi dibuix, han d’observar amb atenció aspectes singulars de les obres i del context històric. A partir d’aquest exercici pràctic obrim interrogants, expliquem conceptes i potenciem el diàleg entre els alumnes i les obres.

Els formats i procediments que es dupliquen i que busquen maneres de difondre les obres són una altra constant en molts dels artistes i col·lectius en l’art contemporani. Per mantenir aquest esperit de seriar i fer circular les idees, el treball que es genera a les sales d’exposicions, en forma de dibuixos i textos, quedarà recollit en un petit fanzine per a cada alumne. És una proposta en què acció i pensament van de la mà per treballar sobre l’acte de prendre la paraula i fer-la circular.

A càrrec d’Estel Boada, Joan Manel Pérez, Anna Irina Russell i Tinta Fina, artistes.
Els participants, amb el seu propi dibuix, han d’observar amb atenció aspectes singulars de les obres i del context històric. Potenciarem el diàleg entre els alumnes i les obres.
Última actualització: 09/09/21
Fitxa tècnica
CM
CS
EE
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Pintura
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Castellà, Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't