Descobreix i experimenta amb materials intel·ligents

Ens endinsarem en el món dels materials intel·ligents: termocròmics, fotocròmics, electrocròmics, amb memòria de forma i magnèticament actius.
Tots els materials són bons per naturalesa, però no tots tenen la mateixa implicació amb l'entorn que estem construint. Això ens fa pensar i reflexionar.
Vivim una crisi energètica i sabem que els materials intel·ligents transformen l'energia. Això ens fa actuar, és una oportunitat.
Si mirem al nostre voltant, tot el que veiem i també el que no veiem és matèria i material. Això en fa ser curiosos.
Si els materials han estat, són i continuaran sent un driver d'innovació, els hauríem de conèixer. Això ens ensenya el llenguatge.
Si quan som petits ens ensenyen les lletres, els números i les notes musicals, i amb ells interpretem el món, per què no ens ensenyen els elements que conformen aquest món? Això ens obrirà horitzons.

En aquest taller compartirem experiències amb materials intel·ligents, termocròmics, fotocròmics, electrocròmics, amb memòria de forma, magnèticament actius...els tocarem, els sentirem i gaudirem amb els seus canvis de color, de temperatura i de forma.

Grup classe d'un màxim de 20 persones.
En cas de superar aquest aforament, poseu-vos en contacte amb grau@elisava.net.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 18/09/23
Fitxa tècnica
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Física, Química, Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
Gratuïta
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català, Castellà